Miért jó a fényre sötétedő lencse?

A látásunk
meghatározza

Hogyan látjuk a világot

Lásson jól

Ezért dolgozunk nap mint nap

Látásunk hatással van mindennapjainkra, befolyásolja teljesítményünket, kedélyállapotunkat. Ezért is fontos, hogy már gyermekkorban foglalkozzunk a szemproblémákkal. Alapításunk óta azért teszünk, hogy pácienseinknek látásproblémáik javításával fokozzuk életminőségüket kortól függetlenül.

Az éles látás Önnek is jár

 • eros-szakmai-tudas-50-ev-tapasztalataval

  Erős szakmai tudás
  50 év tapasztalatával

  Szemészorvossal, optometristával és látszerésszel csapatunkban több évtizede azért teszünk, hogy látásromlás, szempanaszok esetén hozzáértő segítséget nyújtsunk.

 • kozel-10-000-vasarlo-0-99-eves-korig

  Közel 10.000 vásárló,
  0-99 éves korig

  Kiemelt figyelmet fordítunk a gyerekek látásra. Ahhoz, hogy a 14 év alattiakat is hatékonyan tudjuk kezelni, speciális gépeket és vizsgálati módszereket alkalmazunk.

 • specialis-gepek-modern-technologia

  Speciális gépek,
  modern technológia

  Azért, hogy minél alaposabban tudjuk megvizsgálni pácienseinket, fejlett gépekkel dolgozunk és modern technológiákat alkalmazuk. Emellett igyekszünk a piaci újdonságokat is megmutatni üzleteinkben.

Hogyan segítünk?

3 egyszerű lépésben a tökéletes látásért

  • Szemvizsgálat

   Foglaljon időpontot szakmai szemvizsgálatunkra, ahol egy 30 perces vizsgálat keretében felmérjük szemei állapotát.

  • Szemüvegválasztás

   Amennyiben új szemüvegre lenne szüksége, a vizsgálatot követően segítünk megtalálni a legmegfelelőbb keretet és lencsét. Ezután a szemüveget továbbítjuk elkészítésre, melyek elkészülési ideje átlagosan 1-2 hét.

  • Átvétel

   A szemüvege elkészültéről telefonon vagy sms-ben értesítjük, melyet üzletünkben tud átvenni nyitvatartási időben.

Ügyfeleink rólunk

 • Köszönöm szépen a Csapó utcai üzletükben a szemvizsgálatot végző Dr. Egriné Bán Marianna Optometrista figyelmét, szaktudását, a figyelmes kiszolgálást.

  Az édesanyám pár héttel ezelőtt itt csináltatott multifokális szemüveget, amit nagyon szeret viselni. Nagyon elégedett volt a vizsgálattal, jól sikerült bemérni a szemét.

  Az ő javaslatára kerestem fel a Csapó utcai üzletet.  Nagyon jól éreztem magam a vizsgálat alatt, teljesen más volt, mint egy rendelőintézetben, pontos, szakszerű vizsgálatban volt részem, máshol ezt nem tapasztaltam. A szemüveget is sikerült kiválasztani. Multifokális szemüveget kaptam. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek.

  szilagyi-margit-debrecen
  Szilágyi Margit, Debrecen
 • Több mint 20 éve szemüveges vagyok, így korábban megfordultam már több optikában is. Alapvetően elégedett voltam a többi helyen is, de amikor először a Junior Optikában jártam, azóta tudom, hogy mi az igazi különbség! Itt úgy érzem, hogy tényleg törődnek velem és ha lencsét vagy keretet választunk, akkor alapos felmérés után a tökéletes megoldásra törekednek.

  racz-peterne-viktoria
  Rácz Péterné Viktória, Debrecen
 • Köszönjük a sok segítséget a szemüveg kiválasztásában. Nagyon elégedettek vagyunk.

  kovacs-alexandra-debrecen
  Szemes Emília, Debrecen
 • Kislány korom óta járok rendszeresen a Junior Optikába. Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásokkal, de elsősorban az ott dolgozó személyekkel. Akik nemcsak a szakértelmüket bizonyították már több alkalommal is, de a kedvességük és a türelmük is jólesik számunkra. Az én kislányom is szemüveget hord, biztos, hogy minden alkalommal a Junior Optikát választjuk.

  jozsane-botos-mariann-40
  Józsáné Botos Mariann, Debrecen
 • A lányomnak pár hónapja elkezdett romlani a látása, ezért kerestük fel a rendelőt. A családban ő az első szemüveges, de ha ne adj isten másnak is szüksége lenne rá, biztos, hogy ide jönnénk vissza, mert nagyon pozitív benyomást kaptunk. A doktornő és a kollégája is kedves, segítőkész volt.

  lehoczki-daniel-hajduboszormeny
  Lehóczki Dániel, Hajdúböszörmény

Aktuálisan a fókuszban

Optikai tudástár

Szakértő tanácsok nem csak szemüvegeseknek

 • a-tavgyogyitas-es-a-szemeszet
  • Egészségvédelem
  • Járvány idején

  A távgyógyítás és a szemészet

  Mindenkinek szörnyű ez a járványhelyzet. Sok az idős orvos, és nem csak hogy nem immúnisak a vírusra, hanem egyenesen veszélyeztetettek. Emiatt gyakran választott megoldás a távgyógyítás. A szemészet viszont az a terület, ahol a műszerei nélkül még egy szemorvos se tud biztosat mondani.

 • ne-legyen-tobbe-para-a-para
  • Járvány idején
  • Szemüveglencse

  Ne legyen többé para a pára

  Rengeteg szemüvegest érint a párásodás. Az őszi időben pedig ez fokozottabban jelentkezik. A helyzetet tovább rontja a maszk viselése. Néhányan már próbáltak megszabadulni tőle, de csak több-kevesebb sikerrel. Ezért összegyűjtöttünk néhány hasznos információt.

Aktuálisan a fókuszban