A Junior Optika

Történet az optika mögött

 

Szemészorvosként pályafutásom kezdete óta azért teszek, hogy pácienseimnek látásuk javításával megváltoztassam életminőségüket. Hiszen látásunk hatással van mindennapjainkra, befolyásolja teljesítményünket, kedélyállapotunkat. Ezért is olyan fontos, hogy már gyermekkorban foglalkozzunk a felmerülő problémákkal, hiszen ekkor még jó esély van a teljes felépülésre, arra hogy egészséges szemű felnőttek váljanak belőlük.

 

Dr. Pólik Teréz, alapító, szemész főorvos

 

Sosem munkaként tekintettem erre a pályára, az orvoslás a hivatásom, az életem része. Már hatévesen eltökélt voltam, édesanyám megbetegedésekor elhatároztam, hogy felőttként emberek gyógyításával fogok foglalkozni. Persze többen próbáltak lebeszélni erről a pályáról, és számos akadályt gördített elém az élet is, de kitartottam, Debrecenbe jöttem orvosnak tanulni.

Közel húsz éven át a klinikán dolgoztam, majd ugyanennyi időn keresztül a gyermekszemészeten gyógyítottam. Itt tanultam meg, hogy a gyermekek szemproblémáinak jelentős része kellő odafigyeléssel és megfelelő szakmai hozzáértéssel nagy eséllyel gyógyíthatók. És ekkor született meg a magánrendelő alapításának gondolata bennem.

 

Megalakult a Junior Optika

 

Majd’ 30 évvel ezelőtt még nagyon kevés optika volt az országban, Debrecenben szinte alig, azok pedig jellemzően hosszú határidővel és sokszor nem túl pontosan dolgoztak. Őszintén szólva akkor fogalmam sem volt arról, hogyan kell ezt igazán jól csinálni. De azt tudtam, hogy semmit sem ér egy jó vizsgálat, ha utána nincs jól, megfelelő szakértelemmel kezelve a probléma.

Elsőként indítottam el szemészeti magánrendelésemet Debrecenben, és ekkor alapítottam meg a Junior Optikát is. Elhivatott kollégákat kerestem magam mellé, akikkel egyet tudunk érteni abban, hogy a mi feladatunk, segíteni az embereknek, nemcsak a középkorúaknak, de az időseknek, fiataloknak és kisgyermekeknek egyaránt azokban a kiszolgáltatott helyzetekben, amikor szemproblémákkal küzdenek.

 

 

Ismerje meg munkatársainkat

 

Büszke vagyok arra, hogy a Junior Optika csapata egy közös célért küzd nap mint nap: azért, hogy minél több páciens szemproblémájára megtaláljuk a hosszú távú és eredményes megoldást kortól függetlenül. Nemcsak a hozzáértő szaktudás alapvető nálunk, de a kedvesség és odaadás is. Hisszük, hogy ez a kulcsa annak, hogy pácienseink generációk óta visszajárnak hozzánk.

 

Dr. Pólik Teréz

alapító, szemész főorvos

Dr. Egriné Bán Marianna

diplomás optometrista, kontaktológus

 

Molnár Katalin

látszerész mester

Sziki Enikő

látszerész, optikai szaktanácsadó

Aktuálisan a fókuszban

  • victorias-secret-szemuveg-kollekcio
  • Victoria's Secret szemüveg kollekció

    Az új Vicoria's secret szemüveg kollekció elbűvölő, magabiztos nőknek lett tervezve, mely a kifinomult és divatos keretek által a nőiességet ünnepli. Debrecenben először a Junior Optikánál érhető el a kollekció a Csapó utca 37. szám alatti üzletünkben.