Szemüvegek javítása a Junior Optikánál

A mindennapos viselés során egy szemüveggel történhetnek balesetek. Előfordulhat, hogy eldeformálódik, eltörik, esetleg ráül valaki, kiesik belőle a csavar vagy maga a szemüveglencse, netán eltörik a szára. Mi nem csak szemüvegeket készítünk, adunk el, hanem a későbbi problémákat is megoldjuk, hogy újra tökéletes szemüvegen át élvezhesse az életet.

 

A nálunk készült szemüvegkeretekre és a lencsékre is garanciát vállalunk, bármilyen problémája van vele, megpróbáljuk megtalálni rá a megoldást, az alkatrészeket is biztosítjuk a javításhoz. Próbáljuk minden problémára megtalálni a megfelelő megoldást, ami egy szemüveg életében előfordulhat.

 

Gyakori, hogy más optikában vásárolt szemüvegjavítási igényekkel fordulnak hozzánk, mert ahol vásárolták, nem tudták megjavítani. Mi csak a nálunk vásárolt szemüvegek javítását tudjuk vállalni, mivel a máshol vásárolt szemüvegekhez nem biztos, hogy van alkatrészünk vagy az is előfordulhat, hogy az nem javítható.

 

Fontos figyelmeztetés: pillanatragasztót soha ne használjon javításra, mert ráfolyva a lencsére tönkre teheti azt! Szakszerűtlen, otthoni javítás az esetleges gyári garancia automatikus megvonását jelenti.

Aktuálisan a fókuszban

  • victorias-secret-szemuveg-kollekcio
  • Victoria's Secret szemüveg kollekció

    Az új Vicoria's secret szemüveg kollekció elbűvölő, magabiztos nőknek lett tervezve, mely a kifinomult és divatos keretek által a nőiességet ünnepli. Debrecenben először a Junior Optikánál érhető el a kollekció a Csapó utca 37. szám alatti üzletünkben.