Az időskori távollátás és megoldása

Presbyopiának vagy más néven időskori távollátásnak nevezzük, amikor a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassunk. Ez egy teljesen természetes folyamat, mely előbb vagy utóbb mindenkinél bekövetkezik.

 

A legújabb, legesztétikusabb és legkényelmesebb megoldás a multifokális lencsék. Ezek a lencsék minden presbyop szemüvegviselő számára természetes látásélményt nyújtanak látható választóvonal nélkül.

 

Tiszta és éles látást biztosítanak minden távolságra: olvasáshoz, köztes zónában és távolra egyaránt. Sok szemüvegviselő nincs tisztában azzal, hogy igényei alapján kimondottan személyre szabható egy progresszív szemüveg. Így csak egy szemüvegre van szükség és nem kell folyton cserélgetni őket. A lencsék széles választéka garantálja, hogy minden presbyop szemüvegviselő megkaphassa a legmegfelelőbb multifokális szemüveglencsét látási igényeinek és életstílusának megfelelően.

 

Aktuálisan a fókuszban