Victoria's Secret szemüveg kollekció

 

Az új Victoria’s Secret szemüveg kollekció

 elbűvölő, magabiztos nőknek lett tervezve, mely a kifinomult és divatos keretek által a nőiességet ünnepli.

Debrecenben először a Junior Optikánál érhető el a kollekció a Csapó utca 37. szám alatti üzletünkben (nyitva tartás).

 

 

A kollekcióról

A napszemüveg kollekció magába foglalja a bájos cicaszem trendet, a divatos geometriaformákat illetve a pilótaszemüvegek modernkori újragondolását. Mindezek mellett a kerek szemüvegformák mindennapos viseletét is lehetővé teszi.

 

Az optikai kollekció megjelenése a modernkori sziluetteknek köszönhetően kiemelkedően nőies. A különböző textúrájú keretek viselésével minden hölgynek luxusérzetet ad. A fényes aranytól kezdve a metálos ezüstön át a különböző színekben pompázó keretekig minden textúra megtalálható a gyűjteményben.

 

 

Minden egyes keret különleges részletekben gazdag, melyek azonnal megidézik a márka jellegzetes szellemiségét. Ilyen alkotóelem például az arany szín, illetve a leopárd minta használata, melyeket a méltán híres párduc motívummal ellátott fehérneműk inspiráltak. A kereteken olyan ikonikus elemek is megjelennek, mint a világos és sötét rózsaszín csíkok, az arany csillag valamint a rózsaszín hátterű pöttyök, melyek a napszemüveg és az optikai kollekcióban is egyaránt megtalálhatóak. A világhíres márka által mindkét vonal együttesen magabiztos megjelenést, elragadó vonzerőt és dekoratív külsőt nyújt.

 

 

Szerezd meg elsőként

Első lépésként jelentkezz  be szemvizsgálatra, mely során egy Victoria’s Secret keret bemutatóval is kedveskedünk.

Az időpont foglalás teljes menetéről ITT tájékozódhatsz.

 

Azonnali online időpontfoglalás

 

 

Fejlckép forrása: https://www.marcolin.com/en/brand/victoria-s-secret