Szemüveg casco

 

karcolás, törés vagy lopás esetére

A szemüveg casco egyfajta garancia, ami az aktív használatból eredő esetleges sérülések, vagy káros külső hatások során nyújt biztosítékot. Ilyen eset lehet az, ha a szemüveg összekarcolódik, eltörik, eltűnik vagy ellopják.

 

Murphy mindig figyel

Sajnos gyakran hallunk olyan esetekről, amikor a szemüvegek mindenféle védelem nélkül landolnak a táskába. Ilyenkor nem csak a fokozott karcolásoknak van vannak kitéve a lencsék, de a szemüvegkeret deformálódása vagy éppen törése is előfordulhat.

 

Hétköznapi szituáció az is, ha olvasás vagy mobilozás után a szemüveg véletlenül a kanapén marad. Természetesen a következő pillanatban már reccsen is alattunk, mert pontosan sikerült ráülni. Érthető, hogy ilyenkor romlanak az esélyeink, hiszen a szemüveg nélkül kell meglátnunk a szemüvegünket. Ilyen esetekben jön jól a szemüveg casco, amivel igazán kedvezményesen juthatunk újra szemüveghez.

 

 

Szemüveggel gondtalanul

Látásunk hatással van mindennapjainkra, befolyásolja teljesítményünket és hangulatunkat. Optikánkban alapításunk óta azért teszünk, hogy pácienseinknek látásproblémáik javításával fokozzuk életminőségüket.

 

Tudjuk, hogy milyen zűrzavart okozhat, ha hirtelen nem tudja valaki használni a szemüvegét, mert éppen eltörött vagy menthetetlenül megkarcolódott. A szemüveg casco-val abban szeretnénk segíteni, hogy biztonságban tudhassa szemüvegét, hogy a viselése a gondtalan hétköznapok része legyen.

 

Hogyan működik a szemüveg casco?

Ha megsérül a szemüvege és rendelkezik szemüveg casco-val, akkor jelezze felénk és mi újra elkészítjük Önnek a szemüvegét, a teljes vételárnak pedig csupán 25%-át szükséges kifizetnie. A casco során elkészített szemüveget az eredetivel megegyező paraméterekkel készítjük el. A szemüveg casco szolgáltatás ára bruttó 35.000 Ft, amely 2 évig nyújt biztonságot. Ez idő alatt egy alkalommal lehet igénybe venni az új szemüveg kedvezményes elkészítését.

 

 

Most ajándékba adjuk a szemüveg casco-t!

Készíttesse el nálunk szemüvegét 2022. március 31-ig és ajándékba adjuk a 2 évre szóló 35.000 Ft értékű szemüveg casco-t.
Jelentkezzen be most szemvizsgálatra, hogy ne maradjon le a kedvezményről!

 

Bejelentkezem

 

 

Gyakori kérdések a szemüveg casco-val kapcsolatban

 

A casco egyenlő a garanciával?

A casco egyfajta biztosíték, ami az aktív használatból keletkező, esetleges károkra vonatkozik. A garancia az esetleges gyártásból eredő hibákra, a vásárló önhibáján kívül keletkezett meghibásodásokra szól. Például a megtöredezik a réteg vagy elhomályosodik a szemüveglencse stb. Ezzel szemben a Casco olyan esetekben nyújt biztosítékot, ha a szemüveg eltörik, elveszíti, netán ellopják vagy összekarcolódik.

 

Mikor érvényesíthetem a szemüveg casco-t?
Akkor ha eltörik, elveszíti, netán ellopják vagy összekarcolódik a szemüvege. Az érvényesítés feltétele, hogy legyen aktív szemüveg casco szolgáltatása.

 

Mennyi ideig érvényes a CASCO?
A szemüveg vásárlásától számítottan 2 évig lehet érvényesíteni.

 

Hányszor vehetem igénybe a két év alatt a Casco-t?
A két év alatt egyszer vehető igénybe a casco által biztosított, kedvezményes szemüveg készítési ajánlat.

 

Mennyibe kerül?
A szemüveg casco szolgáltatási ára egyszeri, bruttó 35.000 Ft-ba kerül.

 

Mennyit kell fizetnem az új szemüvegemért?
Aktív szemüveg casco esetén, az előző vásárlás során készült szemüveg vételárának csak a 25%-át szükséges kifizetni.
Például: Ha Önnek a 100.000 Ft-ért elkészített szemüvegével valamilyen baj történne, leejti vagy ráül valaki és eltörik, akkor aktív szemüveg casco esetén, elkészítjük újra szemüvegét és Önnek csupán 25.000 Ft-ot szükséges kifizetnie.

 

Ugyanolyan szemüveget kapok, mint a régi?
Szemüveg casco esetén, ugyanabban a dioptriában, ugyanazzal a típusú szemüveglencsével és rétegekkel, ugyanolyan szemüvegkeretbe készítjük el új szemüvegét. Ha nem áll rendelkezésre azonos keret, akkor a korábbi értékével megegyező szemüvegkeret kerül kiválasztásra.

 

 

Most ajándékba adjuk a szemüveg casco-t!

Készíttesse el nálunk szemüvegét 2022. március 31-ig és ajándékba adjuk a 2 évre szóló 35.000 Ft értékű szemüveg casco-t.
Jelentkezzen be most szemvizsgálatra, hogy ne maradjon le a kedvezményről!

 

Bejelentkezem